Möt oss på Elmia Subcontractor

IUC hälsar alla industriföretag, intressenter och leverantörer välkomna till IUC-montern på Elmia subcontractor 2024. En mötesplats där nätverkande och hållbar affärsutveckling står i fokus. På årets mässa har vi expanderat till fyra ”monteröar” med ännu fler spännande företag inom industrin i Sverige.

Möjligheten att skapa nya kontakter har aldrig varit större. Ett besök i IUC-montern är en chans för dig som vill hitta nya affärsmöjligheter, stärka befintliga samarbeten och träffa leverantörer samt hålla dig uppdaterad om senaste trender och innovationer i branschen, på ett och samma ställe.

”IUC-montern är en chans för dig som vill hitta nya affärsmöjligheter och stärka befintliga samarbeten”

Umgås, nätverka eller pusta ut efter en intensiv mässhallsrunda i en lugn och trivsam miljö i vårt nya IUC-café. Här serverar vi fika, drycker och lättare maträtt till våra besökare.

Passa också på och träffa oss från IUC Sverige så berättar vi mer om hur vi jobbar hållbart och coachande med små och medelstora industriföretag i Sverige och hur vi kan stötta och hjälpa er i er verksamhet för att skapa konkurrenskraft. Ni finner oss i IUC montern mitt emot IUC-Caféet.

Missa inte chansen! Besök IUC-montern på Elmia Subcontractor 2024 den 12-14 november och låt oss tillsammans utvecklas, utbyta erfarenheter, finna nya samarbetspartners och forma en hållbar framtid för svensk tillverkningsindustri!

Här nedanför finner du alla utställare i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024. Företag inom industrin i Sverige med deltagare från Skåne, Värmland, Västernorrland, Skaraborg och Stockholm. Vi finns centralt mitt i Hall C med monternr. C:02:22, C:02:23, C:02:24 samt C:02:27. Hoppas vi ses!

Klicka på respektive namn för att komma vidare till företagets hemsida:

Dela via

Information

Vinner ni Svenska Leanpriset 2024?

Varje år uppmärksammar Lean Forum föredömen inom lean genom att dela ut Svenska Leanpriset. Svenska Leanpriset verkar för att inspirera…

20 mars, 2024 — Lästid 1 min

Information

Kvalitetsmagasinets webbtv: Hur är läget i svensk industri och hur kan lean bygga lagarbete och kultur för framgång och resultat?

Lean, ständiga förbättringar och 5S är för många företag nycklarna till en företagskultur som kan leverera kvalitet, framgång och lönsamhet…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Information

Vitbok: IUC som kraft för att utmana och förflytta industrin – ett skarpt exempel från Omställningslyftet

Under 2022-2023 deltog samtliga 21 IUC-bolag och partner, från Luleå i norr till Malmö i söder, som projektpartner i Omställningslyftet. Omställningslyftet…

25 april, 2024 — Lästid 1 min

Information

Startskott för samarbete mellan Ingenjör4.0 och IUC-nätverket

Startskott för samarbete mellan Ingenjör4.0 och IUC-nätverket En ökad digital mognadsgrad, produktivitet, effektivitet och kundnytta samt en stärkt förmåga till en resurseffektiv och cirkulär produktion…

28 juni, 2024 — Lästid 2 min