Arrangeras av Produktionslyftet

Online | Produktionslyftet

Kraft att förändra - få medarbetarnas engagemang

Online, via Zoom

Tors 5 november och fre 6 november

Anmäl här
Arrangeras av Produktionslyftet
Kraft att förändra - få medarbetarnas engagemang
Online, via Zoom
Tors 5 november och fre 6 november

Låt dig inspireras under ett frukostmöte på distans med Produktionslyftet, temat för dagen är ”få medarbetarnas engagemang”.

Kraften som du kan komma åt genom modet att utveckla dig själv och ditt ledarskap. Genom att skapa strukturer för förbättringsarbete, målnedbrytning och daglig uppföljning och inte minst genom ett genuint intresse för utveckling och coachning av dina medarbetare. Genom att skapa strukturer för förbättringsarbete, målnedbrytning och daglig uppföljning och inte minst genom ett genuint intresse för utveckling och coachning av dina medarbetare. 

Johanna Strömgren

Johanna Strömgren

Civ. ing och föreståndare för KTH Leancentrum samt ITM-skolans ansvariga för livslångt lärande. Johanna har lång praktisk erfarenhet av Leanarbete från sin tidigare roll som projektledare och Lean Six Sigma Black Belt på Alfa Laval. På KTH undervisar hon studenter och yrkesverksamma inom bl a Lean, kvalitetsteknik och förbättringsledning. Johanna har varit styrelseledamot i Lean Forum i många år och har föreläst om Lean på Linköpings universitet. Johanna är bla både regionledare och företagscoach för Stockholm i det nationella programmet Produktionslyftet.


Carolina Jarenius

Carolina Jarenius

Verksamhetsutvecklare och coach på KTH Leancentrum. Carolina har en bred erfarenhet från produktion inom tillverkande industri, ledarskap och Leanarbete, efter olika roller på Åkers Sweden, senast som logistikchef. På KTH undervisar hon såväl studenter som yrkesverksamma inom bl a Lean och förbättringsledning. Carolina är bl a företagscoach för Stockholm i de nationella programmen Produktionslyftet och Robotlyftet.

 

 

 

Information och anmälan torsdagen den 5 november

Information och anmälan fredagen den 6 november

 

Dela via

Våra finansiärer
Europeiska Socialfonden
Tillväxtverket
Vinnova