I samarbete mellan IUC, RISE och Produktion 2030.

Online | Teknikworkshops

Teknikworkshop: Sätt fart på din digitala tranformation

Digitalt

5 okt kl. 9-12

Anmäl här
I samarbete mellan IUC, RISE och Produktion 2030.
Teknikworkshop: Sätt fart på din digitala tranformation
Digitalt
5 okt kl. 9-12

Kostnadsfri workshop med fokus digitaliseringsmognad. Denna workshop ger dig möjlighet att lära dig av industriföretag och inspireras av hur de arbetat för att öka sin digitaliseringsmognad. Välkommen till teknikworkshopp!

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Den här workshopen kommer att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Ni kommer att lära er hur ni kan identifiera styrkor och svagheter inom ert företag och formulera en handlings­plan för att accelerera er digitala transformation.

För vem?

Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

Förkunskaper

Ni som deltagare behöver ha insikt i den egna verksamheten kring hur information delas: vertikalt inom organisationen, horisontellt genom värdekedjan och från konstruktion till produktion. Vidare är det fördelaktigt om deltagare har kännedom kring hur olika digitala IT-lösningar stöttar denna informationsdelning idag. OBS! Ni kan vara flera från samma företag för att täcka ovanstående. Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

Föreläsare

Vi som håller i workshopen är:

  • Magnus Mörstam
  • Martin Friis

Anmäl dig här!

Frågor

Meila frågor till:

Dela via

Våra finansiärer
Europeiska Socialfonden
Tillväxtverket
Vinnova