Save the date, IUC montern på Elmia Subcontractor

Jönköping

14-16 November

Anmäl här
Save the date, IUC montern på Elmia Subcontractor
Jönköping
14-16 November

Elmia Subcontractor är Norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner ni också IUC-montern, som samlar industriföretag från Värmland, Skåne och Skaraborg under ett och samma tak. Ett smart utställarkoncept där IUC erbjuder utställande företagen en bekymmerslös och bekväm fullservicelösning.

IUC-montern är ett samarbete mellan IUC Sverige, IUC Stål & Verkstad, IUC Syd och IDC Skaraborg som i år samlar 14 industriföretag från de olika regionerna. Dessvärre är alla platser bokade för årets mässa men det går bra att göra en intresseanmälan för 2024 längst ned på denna sida.

Datum: 14-16 november

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundidén med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som har med utställandet att göra. Då kan ni fokusera på det ni först och främst är där för, nämligen att nätverka, skapa leads, träffa kunder och leverantörer.

Detta ingår i vår Fullservicelösning:

  • Färdigmonterad och inredd monterplats utformad utifrån era egna önskemål. Allt står klart när ni anländer till första mässdagen.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare och kunder. Här finns också ett mindre mötesrum om ni vill sitta mer enskilt och prata i lugn och ro.
  • Möjligheterna till nätverkande och att skapa nya kontakter är stora eftersom ni deltar tillsammans med ett gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.
  • Afterwork – Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck
  • Lunchservice till självkostnadspris. Om ni vill käka er lunch i vårt café eller i er egen monterdel tar vi upp beställningar på vårt morgonmöte och serverar den mellan kl 12-13.
  • Förbokning av hotellboende: Precis intill mässhallarna ligger Scandic Elmia där vi har ett begränsat antal hotellrum reserverade för våra mässdeltagare (Kostnad för rum tillkommer).

(Med reservation för förändringar)

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 070-294 75 70 eller  så berättar vi mer.

Dela via

Våra finansiärer
Europeiska Socialfonden
Tillväxtverket
Vinnova